Yoga ukesretrett

Kurstyp: Yogaretreat

Du gör yoga fyra timmar om dagen under kunnig ledning av utbildade yogalärare. Yogatimmarna ger dig en introduktion till de viktigaste principerna inom yoga. Yogan gör att du andas och rör dig friare, och får mer energi. Du får också tid till dagliga promenader i de vackra omgivningarna.

Yoga är att träna sig i ledighet genom andning. Andningen är det mest centrala av kroppens emotionella uttryck. En oansträngd andning i kombination med rörelse är som en ledig upprepning av metodljudet i meditationen. Du övar dig i att inte låta dig pressas av inre prestationskrav och att inte anstränga dig för mycket.

Yoga är att praktisera mänsklighet och medmänsklighet genom ett möte med hur du behandlar din kropp.

Yogan mjukar upp kroppen, den gör dig lättare och gladare till sinnes - och den ger dig samtidigt en avspänning och försänkning som liknar den man får i meditationen. Yogan harmonierar din kropp, stärker den och gör att du kommer närmare dig själv.

Yoga ukesretrett

Kursfakta

Pris
Kursen startar
Lördag 26 juli 2014, 16:00
Kursen slutar
Lördag 02 augusti 2014, 14:00
Ort/plats
Kursnummer
V14312

Finished

Du kan delta på hele uken eller bare første halvdel, fra lørdag til og med onsdag. 

Ferietid er fornyelse. Yoga gir avspenning i øyeblikket, og som varer. Du lærer noe du tar med hjem, for å skape miniferier i hverdagen. Yoga mykner kropp og sjel.

Klasser for nybegynnere og øvede/videregående.

I yoga arbeider vi med å gjøre muskulaturen mykere, sterkere og mer fleksibel, og pusten friere, roligere og dypere. Det blir lettere å nærme seg egne følelser og være den man er – på godt og vondt.

Dagsprogrammet veksler mellom yoga, som gjøres inne eller ute avhengig av værforhold, bading, turer i vakre omgivelser og måltider med deilig laktovegetabilsk mat.

Dette er et kurs du kan anbefale venner som ønsker å praktisere yoga.

Mer informasjon kommer senere.

 

Kursen arrangeras av Acem

| More

Kursledare

Sarah Grøndahl

HMS-chef i DNV GL. Kursledare i Acem. Yogalärare i Norsk Yogaskola.